10~30 m 2.5" Φ63mm Kmetijstvo Namakanje, Zalivanje Trak Vrtu, Kmetiji, Varčevanje z Vodo Cev za Namakanje Trate, razprševanje Vode Cev Glavni Cevi

€19.52 €12.30
Dobavljivost: Na zalogi
Pošlji prijatelju

Opis

10~30 m 2.5" Φ63mm Kmetijstvo Namakanje, Zalivanje Trak Vrtu, Kmetiji, Varčevanje z Vodo Cev za Namakanje Trate, razprševanje Vode Cev Glavni Cevi

Če potrebujete largr naročila.Prosim, vas prosimo, da se obrnete na nas, mi vam bo dala dobro ceno.Hvala

Podrobnosti:

Poreklo: Kitajska Ime Izdelka: 2.5 Inch Namakanje, Zalivanje Trak Barva: Črna Material: PE Brizganje Obseg: O 6m Debelina: 0,4 mm Učinkovita Delovna Dolžina: 80~100m Delovni Tlak: 0.1~Za 0,2 MPa celoto roll, dolžina je 100 m. (druge dolžina, bomo cut za vas)

Uporabite opomba

Ne pokopati je pod zemljo. 6. Luknje morajo biti navzgor, ko uporabljajo kapljično namakanje trakom. 7. Kapljično namakanje trakom, ki se iz ravno in ravne in ne smejo biti prepognjene ali zvit. 8. Preprečiti pesek, zemljo in druge manjše izdelke iz vnos vode za namakanje trakom. 9. Pri uporabi skupnih tee, velikost vtičnico luknjo, se prilagodi ali ventil tee se uporablja, da se zagotovi enotno vodi izhod vsakega kapljično namakanje trakom. 10. Glavni cevi ne sme biti neposredno povezan z visokotlačne vodne črpalke, in debele kože cevi, ki se uporabljajo za prehod v srednji in dolžina mora biti več kot 10 metrov. 11. Če se kakovost vode je slaba, prosimo, zaviti filter zaslon na dovodu vode vodne črpalke ali uporabite filter. 12. Gnojila je treba stopljeno vnaprej, da se zagotovi, da ni zrnat material. 13. Obrezovanje, sajenje tla morajo biti ravno tako daleč kot je mogoče, da bi se izognili preveč velika višinska razlika. 14. Mehanske ali umetno škodastrogo prepovedana med prevozom in polaganje.1. Kapljično namakanje trak je treba uporabiti pri temperaturi okolice večji od 0 ° C. 2. Namakanje v vodo, mora biti filtrirane s filtrom z filtriranje natančnost 120 očesa ali več. 3. Pri opravljanju namakanje delovanje, je nujno, da se počasi odprite glavni prenos vode stikalo in postopno doseči nazivni delovni tlak, da se prepreči škoda za kapljično namakanje sistema zaradi trenutnih visokega tlaka, ki jih povzroča nenadoma odpiranje ventila. 4. Ko je rezanje vode za namakanje trak, ga je treba izrezati navpično, in strig položaj, mora biti med dvema tok poti. 5. Kapljično namakanje trak se uporablja na terenu.

  • Vrsta: Vrtno Cev V Kolutih
  • Material: Plastični
  • STANDARD: Din
  • Vrtno Cev Kolutu Tip: Cev Za Vodo
  • Številka Modela: NNW-LFDGDPT
  • Plastika Tip: PE

Oznake

Oznake: spray trak, cev za podporo, cev za vodo, Vrtni razpršilec, čipke pashmina, izpušni plin ventil, rezalnik za cevi, kmetijske škropilnica ročna, pravi drevo trak, dom, vrt namakanje cev.

Mnenja in ocene

Metalmetatron
2021-01-08
3/5
regular