Podajalnik Ptic Lesene Vrt Dekor Prostoživečih Ptic Vir Razpršilnik Na Prostem, Leseno Podajalnik Ptic Birdhouse S Streho Za Vrt, Dvorišče Dekor

€10.97 €5.49
Dobavljivost: Na zalogi
Pošlji prijatelju

Opis

Specifikacija:

Privabljajo ptice, ki iščejo hrano.Pustite ptice, ki živijo in uživajo semena hrane, potem ste lahko videli ptic iz operacijskega sistema windows, krovi ali terase.

Prihaja v celoti sestavljen in pripravljen, da visi.S svojo parcelo, obliko, podajalnik ptic funkcije poševno streho za odtenek ptice pred soncem in dežjem.Ko semena so jedli, več semen, bo seveda izpolnite pladenj.

Ima do 1000 ml semena.To je lahko napolnjena z različnimi semeni, da privabljajo ptice, kot so black olje, sončnično seme, seme žafranike, da bi pritegnili rdeče ščinkavec, joške, hiša ščinkavec, ptice, modre ptice, warblers, starlings in še več!

Podajalnik ptic je opremljen s twist lock pokrov pokrov varno zaprta in semen, ki so sveže in suhe v notranjosti.Jasno plošče bi bilo enostavno za pregled semena ravni.Ko gre za ponovno polnjenje, samo obrniti, da odklenete tako, da dvignete pokrov navzgor in prelijemo semena.

OPOMBA - Prosimo, preverite podajalnik ptic enkrat na teden, da vidim, če so žuželke ali gliv, in operite redno z blagim milom in vodo rešitev.

Svjetlucati Star Parcelo, Oblikovan Visi Prosto Živečih Ptic Podajalnik

Jasno, plošče za enostavno spremljanje semena ravni.Dvižno streho za enostavno polnjenje in čiščenje.

Ko šestih straneh so na voljo za jedilnico omogoča ptice, da bi jedli več mirno.

Pridite v celoti sestavljen in pripravljen, da visi iz drevesa, veje ali na prostem.

Material: les

Seme Zmogljivost: 1000ml Velikost: 24x20cm Paketu:

1 x podajalnik ptic

  • Funkcija: Non-automatic
  • Material: Les
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake

Oznake: podajalnik ptic na prostem, antler obroč, napajalni ribe, napajalni veverica, zunanji ptičje krme, podajalnik ptic prosto živečih, kovinski ptičje hišice na prostem, ptica keramike dekor, velika veverica podajalnik, podajalnik ptic.

Mnenja in ocene