Komisija in merila

Prispele vloge je ocenila strokovna komisija, sestavljena iz podjetnikov, investitorjev in svetovalcev, in sicer na osnovi vsebine prijave in osebne predstavitve na FINALNEM PITCHU 06.06.2017.

4 najvišje uvrščene podjetniške ideje bodo prejele GLAVNO NAGRADO: 

mesto v coworkingu Generator za dobo 6 mesecev in osebno mentoriranje pri razvoju njihove podjetniške ideje za obdobje 6 mesecev.

Sestava strokovno investitorske komisije

1. Marjeta Podpeskar Omahen, Občina Domžale,
2. Karolina Vrtačnik, Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale,
3. Marina Grčar, Specialna galvanotehnika Grčar d.o.o.
4. Matija Goljar, Ustvarjalnik,
5. Mellanie Grudniik, B koncept d.o.o.

Vsako prijavo bo na podlagi pravočasno oddane (komisija bo upoštevala vse, ki bodo prispele do 05.06.2017) prijave na: el. naslov info@startupdomzale.si ali na naslov Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir, 1230 Domžale in na podlagi osebne predstavitve na FINALNEM PITCHU, ocenilo pet ocenjevalcev.

Končno skupno število točk, ki jih pridobi prijavitelj, je izračunano kot enostavno povprečje ocen vseh sodelujočih ocenjevalcev zaokroženo na celo število. Komisija bo po končanih osebnih predstavitvah na samem FINALNEM PITCH dnevu izračunala povprečno oceno vseh ocenjevalcev zaokroženo na celo število in razglasila 4 zmagovalce, ki bodo prejeli najvišje ocene. Ocena komisije je dokončna.

Merila za ocenjevanje prijaviteljev

Poudarek ocenjevanja je na oceni potenciala in kompetentnosti ekipe/posameznika, oceni utemeljitve razumevanja problema in ujemanja rešitve / MVP s problemom. Ocenjevalni kriteriji so zasnovani skladno s sodobnimi podjetniškimi metodologijami vitkega podjetništva.
V nadaljevanju so podani opisi ocenjevalnih kriterijev z maksimalnim številom točk.

1. Ali ekipa/posameznik razume produkt, ki ga ponuja na trgu? (maksimalno število točk = 10)
2. Tržni potencial ideje (maksimalno število točk = 10)
3. Doseženi rezultat, če je ekipa/posameznik že prodala/dobila naročila oz. prednaročila svojo produkt/storitev (maks. št. točk = 10)
4. Kvaliteta osebne predstavitve (maksimalno število točk=10)